Samarbejde med Morsø Suzuki-skole

Med baggrund i den store interesse, der har været for violinundervisning har Morsø Suzuki Skole og Lødderup Fri indgået et samarbejde fra kommende skoleårs start.

Undervisningen vil foregå en formiddag i ugen på Lødderup Fri.

Hver elev får ca. 20 minutters individuel undervisning én gang ugentligt, og én gang om måneden laver vi et lille sammenspil/fællestime.

Undervisningstilbuddet kommer til at køre fra august til december. Derefter er der mulighed for at gentilmelde sig og fortsætte efter jul i Nykøbing på Morsø Suzuki Skole.

Suzuki forskoleundervisning koster 300 kr. pr måned

Tilmelding foregår direkte til Suzuki-skolens leder Hanne Skou.

Tilbuddet gælder elever fra 0.- til 5. årg..

I kan tilmelde jer inden 12. juni på mail hskou@live.dk  eller sende en sms på 27 63 16 16  med barnets navn, klassetrin og  alder samt forældres navn  tlf. nr og mail adresse.