Our National Treasures Through The eyes of Children

Skolen har i samarbejde med fem andre lande, Spanien, Grækenland, Italien, Slovenien og Polen, ansøgt og fået bevilget økonomisk støtte til et to-årigt projekt, hvor eleverne fra 6.- og 7. årg. får mulighed for at komme med på udvekslingsrejser til de andre lande.

Det overordnede emne vil være kulturel eller natur arv, der er eller burde være omfattet af Unescos verdensarvsliste.

Eleverne vil på rejserne besøge de forskellige seværdigheder og arbejde med indsamling og videreformidling af informationer til øvrige elever på skolen.

Rejseprogrammet ser således ud:

Nov 2018 Spanien

Mar 2019 Slovenien

Maj 2019 Polen

Nov. 2019 Grækenland

Mar 2020 Italien

Maj 2020 Danmark

5. - og 6. oktober mødes koordinatorerne fra de seks lande i Bruxelles og går i gang med detailplanlægningen.

Vi vil her på hjemmesiden samle informationer om projektet og turene.