Sundhedsplejen på Lødderup Friskole

Sundhedsplejen i Morsø Kommune er organisatorisk placeret under Børn og undervisning. Vi er i alt 6 sundhedsplejersker ansat og i hvert vores distrikt. 
Jeg hedder Dorte Østergaard og varetager sundhedsplejerske opgaver på jeres skole. Jeg er uddannet sygeplejerske og senere sundhedsplejerske.  Blev færdiguddannet i 1996 og har jeg arbejdet med sundhedspleje siden.  Mit distrikt er placeret på den sydlige del af Mors og betyder, at jeg skal tilbyde sundhedspleje for nybagte forældre og deres børn samt blandt andet børn på Lødderup Friskole.
Tilbuddet ser således ud:
Bh. Klasse
Tilbud om undersøgelse og sundhedssamtale.
Indskolingsundersøgelse.
1.klasse
Tilbud om vægt og højde måling.
4. klasse
Tilbud om undersøgelse og sundhedssamtale
5. klasse
Tilbud om pubertetsundervisning.
8. Klasse
Tilbud om undersøgelse og sundhedssamtale.
udskolingsundersøgelse
Træffetid
1. Mandag i mdr. Mulighed for råd og vejledning.
Undersøgelsesdagene tilrettelægges i samarbejde med klasselæreren, og I vil modtage en indbydelse med dato og evt. tidspunkt. Vedlagt indbydelse kan der være et skema, som skal være udfyldt og medbragt på dagen.
D. 1. onsdag i måneden har jeg en fast træffetid kl. 8.15 – 10.15, hvor jeg vil være på skolen. I det tidsrum er der mulighed for, at elever, forældre eller andre kan få råd og vejledning i sundhedsfaglige emner eller problematikker.

Det er også muligt, at kontakte mig på mobilen. Da jeg ikke har telefonen med mig over alt, så kan der også indtales en besked eller sendes en sms, og jeg vil så besvare så hurtigt jeg kan. 
Sundhedsplejen har desuden en fast telefontid på kontoret:
Torsdage kl. 12.30 – 13.30 99707000 Mobil: 2347 9804

Jeg glæder mig til arbejdet på skolen og samarbejdet med jer.
Dorte F. Østergaard Mail:  dorte.ostergaard@morsoe.dk

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok