Forholdsregler ved Corona

Vi samler al information på denne side, både oplysninger fra børnehave, vuggestue og skole. Det gør vi for at skabe størst mulig sikkerhed for, at I alle får den bedst mulige information i den kommende periode. Hvis I undervejs mangler informationer, så skriv på kontor@loedderupfri.dk eller ring til Frank 30132524 eller Vivi 61743066.

24. marts
kl. 12.00

23. marts
kl. 18.00

  • Regeringen har udsat åbning af daginstitutioner og skoler til tidligst den 14. april.
  • Vi lægger information om nødpasning på hjemmesiden i morgen efter middag.

19. marts
kl. 9.00
Morsø Kommunes retningslinier for nødpasning.

16. marts
kl. 10.00
Sundhedsplejen har meddelt, at alle aftaler i den kommende periode er aflyst.

13/3
Kl. 23.00
Der er nogle, der ikke nåede at hente bøger/tøj eller andet, der måtte være nødvendigt. Skolens lokaler vil derfor være åbne mandag formiddag fra kl. 8-12.

12/3 
Kl. 13.00
I forhold til undervisningen får I tilsendt mails fra lærerne om organiseringen af fjernundervisning. For nogle af jer, er det vigtigt, at I afhenter materialer på skolen som beskrevet i mail.

Fjernundervisningen starter mandag og omfatter de boglige fag.
Hvis der opleves tekniske problemer i forhold til opgaver mv. så skal I kontakte Thomas enten på mail: thomas@loedderupfri.dk eller tlf. 53236363.

 

Kl. 09.20
På baggrund af forespørgsler understreges det at både skole og børnehave/vuggestue er lukket fra mandag og mindst 14 dage frem.
Generalforsamling og forældremøde i børnehave i aften er udskudt på ubestemt tid.

11/3 kl. 22.00
Mail:

Kære alle

Som mange af jer vil vide fra pressemødet, der blev sendt på tv i aften, har regeringen truffet beslutning om, at alle skoler og daginstitutioner lukker fra senest mandag d. 16. marts og mindst 14 dage frem.

Dette for at forsøge at forsinke smittespredningen mest muligt i Danmark. Det er af størst mulig betydning, at dette lykkes. Vi har ikke set så drastiske forholdsregler i nyere tid, hvilket understreger situationens alvor. Regeringen opfordrer således til, at alle der kan arrangere sig med pasning af egne børn sætter dette i værk hurtigst muligt.

Jeg vil derfor opfordre til, at man lader sine børn blive hjemme fra skole fra i morgen tidlig, hvis det overhovedet kan lade sig gøre.

Der vil være personale på skole og børnehave i morgen og fredag.

Alle planlagte møder og arrangementer er foreløbig udskudt på ubestemt tid.

 

Der vil komme nærmere information i de kommende dage.

Hvis der spørgsmål til ovenstående, så skriv på  mail: kontor@loedderupfri.dk eller ring på tlf. 30132524.

Hilsen Frank

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok